2

Everytime I take a screenshot the result is only the background image. Doesn't matter I do it via print key or open the tool itself. It does the same for opened windows when hitting ALT+Prt Sc no matter if I'm fullscreen with that window or not.

Any ideas? :/

edit:

sudo lshw -c video gives

  *-display               
       description: VGA compatible controller
       product: Hawaii PRO [Radeon R9 290]
       vendor: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI]
       physical id: 0
       bus info: pci@0000:01:00.0
       version: 00
       width: 64 bits
       clock: 33MHz
       capabilities: pm pciexpress msi vga_controller bus_master cap_list rom
       configuration: driver=fglrx_pci latency=0
       resources: irq:49 memory:e0000000-efffffff memory:f0000000-f07fffff ioport:e000(size=256) memory:f7e00000-f7e3ffff memory:f7e40000-f7e5ffff

and fglrxinfo

display: :0  screen: 0
OpenGL vendor string: Advanced Micro Devices, Inc.
OpenGL renderer string: AMD Radeon R9 200 Series 
OpenGL version string: 4.4.13374 Compatibility Profile Context 15.20.1013

closed as off-topic by Daniel Foré, Rafael, John Guerreiro, Sanjay Karki, r3bl Aug 17 '15 at 16:34

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • Further informations would be helpful. Did you install any special graphic drivers? – Rafael Aug 1 '15 at 11:13
  • Your problem sound very similar to this one – Rafael Aug 1 '15 at 11:19
  • which information are needed? added some graphic card information – kerosene Aug 1 '15 at 17:47
  • yeah, sounds nearly the same - he's also using a AMD card with proprietary drivers (although he has two cards on his system) – kerosene Aug 1 '15 at 17:49
  • 1
    Proprietary Drivers cause that in my system with an AMD R7 card. Probably a Gala/Mutter bug. – John Guerreiro Aug 1 '15 at 19:51

Browse other questions tagged or ask your own question.