0

My OS Luna was updated. After starting it again it doesn't work.

It starts and I can see the Elementary logo for a short time. After that I see a black screen with:

elementary OS Luna k tty1 
k login:

After a short time it shows automatically:

elementary OS Luna k tty1 
k login: [ 367.090627] iwl4965 0000:03:00.0 Aggregation not enabled for tid 0 because load = 5

after a few minutes it shows

[109.150665] Aggregation not enabled for tid 0 because load = 1

If I type in my login quickly when the black screen is shown I can't enter, because it asks for a password, but it is not shown that I type in anything and it sys that the login is incorrect.

What is the difference between the login and the password?

Wait. I guess I entered. but the black screen is still there. But I can run "ls" and I can see my folders at least.

What do I have to do to use elementary OS like before?

Why doesn't it start like before?

What can I do?

I can't use my laptop anymore and I don't have access to any data on it. Please help.

Thanks a lot!

  • try this: boot to advanced options for elementary OS then select latest kernel. – Ravan Oct 20 '15 at 4:53
  • thanks a lot! I used GRUB to boot from another Kernel. It works fine. – user2833 Oct 20 '15 at 17:45
1

The simple solution :

Select advanced options for elementary OS , while booting.

Select latest kernel

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.