0

Im trying to run the latest elementary image on virtualbox 5.2 from a host of mint 18.2 KDE but i just get a black screen with flashing terminal cursor.

Iv checked all the tutorials and im not short of any specs or doing anything wrong (that i can see) , iv got loads of virtual OS's on various virtualbox's so i reasonably comfortable with using it but i just cant get elementary to run its .iso at all?

enter image description here

  • 2
    just a suggestion ... i have run Loki in VirtualBox and have not had issues ... maybe the iso file is bad? Suggest you download the iso again to see it that solves the issue – George Barbaz Nov 3 '17 at 23:48
  • ok i shall try the straight download instead of the torrent this time. – JackDinn Nov 3 '17 at 23:53
  • 1
    well bugger me backwards, it worked. Many thx – JackDinn Nov 3 '17 at 23:58
  • @GeorgeBarbaz perhaps add that as an answer, as a lack of answered questions is holding back this Stack Exchange from leaving Beta, plus you deserve rep for providing working solution. :-D – SamMorrowDrums Nov 6 '17 at 14:58
  • Maybe try another app like Gnome Boxes or Virt Manager – Pretzel Jones Dec 7 '17 at 19:20
1

okay ... as suggested by Sam Morrow Drums ... adding my comment/suggestion as a solution that apparently worked for this user

just a suggestion ... i have run Loki in VirtualBox and have not had issues ... maybe the iso file is bad? Suggest you download the iso again to see it that solves the issue

Jack Dinn (opener of this question) replied that this worked.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.